Sport

Toborzót hirdet a szegedi amerikai foci csapat

Toborzót hirdet a szegedi amerikai foci csapat

2023. augusztus 15., kedd
Toborzót hirdet a szegedi amerikai foci csapat

Újra várja az érdeklődőket a Guardians. Szeptember 19-én kedden este 7 órától kezdődik a toborzó a SZEOL műfüves pályáján, erre várnak minden 15. évüket betöltött érdeklődőt. A szervezők azt kérik az amerikai focit kipróbálni vágyóktól, hogy hozzanak sportoláshoz megfelelő öltözetet, ha van akkor stoplis cipőt és elegendő vizet is. A részvétel ingyenes.

A Guardians a tavalyi szezonban a magyar első osztályban, HFL-ben bizonyíthatott, és a 6 meccséből kettőt sikerült megnyerni, a fiatal csapatnak a bemutatkozó év a tapasztalat szerzésből és a jobb csapatok elleni fejlődésből áll főleg. Nyár elején pedig egy Gyulán rendezett 3 csapatos mini tornát nyertek meg a fiúk, akik most keresik a legújabb csapattársaikat.

Az amerikai foci azért is egy érdekes és sajátos sport, hiszen magasságtól és testsúlytól függetlenül is be lehet kerülni a csapat, mivel a különböző posztok különböző fizikai felépítettségű játékosokat követel meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.