Sport

Női NB I. - A Puskás Akadémiához látogat a St. Mihály

Női NB I. - A Puskás Akadémiához látogat a St. Mihály

2023. augusztus 25., péntek
Női NB I. - A Puskás Akadémiához látogat a St. Mihály

Az első fordulóban egy 3-0-ás vereséget szenvedtek a Tisza-partiak az Astra csapatától. A Puskás Akadémia a tavalyi tizedik Szekszárd otthonában nyert az első körben 2–0-ra.

Biztató volt a mezőnyfölény, amit bemutattunk annak ellenére is, hogy viszonylag lassan építettük fel a támadásainkat. Az ellenfél kapuja előtt, a tizenhatoson belül és annak előterében viszont elveszett a kreativitásunk, nem tudtunk gólhelyzeteket kialakítani, nem jól érkeztünk a beadásokra. Sokkal agresszívabban és bátrabban kell a befejezéseknél cselekednünk, akár távoli lövésekre is vállalkozni 

nyilatkozta Koncz Zsolt, a St. Mihály vezetőedzője az első találkozó után.

A tavalyi idényben veretlen maradt a Tisza-parti csapat a Puskás ellen: Felcsúton 1-1-el zártak a csapatok, még Szegeden a hazaiak örülhettek egy 4-3-as meccset követően.

Hasonló meccsre számítok, mint a tavalyi idegenbeli. A Puskás játéka jobban fekszik a csapatomnak, mert támadóbb futballt játszanak. Ezer Annán kívül mindenkire számíthatok, ő bokasérülést szenvedett, de szerencsére nem akkor a baj, mint először látszódott

tette hozzá Koncz Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.