Sport

Mol Magyar kupa: ismét pályán a Makó és az Algyő

Mol Magyar kupa: ismét pályán a Makó és az Algyő

2023. augusztus 25., péntek
Mol Magyar kupa: ismét pályán a Makó és az Algyő

Még ebben a fordulóban is a Dél-keleti régióba sorolt csapatok közül kaphattak ellenfelet az érintettek a lebonyolítás értelmében. Az Algyő és a Makó is hazai pályán játszhat, és mindkét gárda Pest vármegyei I. osztályú csapatot fogadhat szombaton.

A Pilis ellen lép pályára 16 órás kezdéssel az Algyő. A Pest vármegyei csapat az első körben szintén Csongrád-Csanád vármegyéből kapott ellenfelet: a Hódmezővásárhely csapatát ütötték ki. A Pilisnek egyébként a HFC elleni az egyetlen sikere ebben a szezonban, mert bár a bajnokságban már két meccset lejátszott, csak egy pontot tudott szerezni.

A Dunaharaszti egy 6-0-ás Sárrét elleni első körös meccs után érkezik Makóra, és lép pályára szombaton 16:30-tól. A makói csapat vereséggel indította az idei szezont a bajnokságban, az ellenfél pedig felemásan teljesít, legutóbb megszerezte első győzelmét a Pest vármegyei I. osztály pontvadászatában.

A szabályok értelmében a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha nincs döntés 90 percet követően, akkor következik a 2x15 perces hosszabbítás, majd a tizenegyesek. 

A harmadik fordulóban a területi beosztás, így az ország bármely szegletéből kaphatnak ellenfelet a csapatok. A harmadik körben csatlakoznak az NB I.-es és NB II.-es csapatok, így a Szeged-Csanád Grosics Akadémia is.

A harmadik forduló sorsolását az M4 Sport élő műsorában tartják meg hétfőn 18:15-től.

Mol magyar kupa, 2. forduló

16. óra: M-Perfect Home Algyő–Pilisi LK. 16.30: Makó FC–Dunaharaszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.