Sport

Itt vannak a BENU Magyar kupa időpontjai: medencébe ugrik a Szegedi VE

Itt vannak  a BENU Magyar kupa időpontjai: medencébe ugrik a Szegedi VE

2023. augusztus 2., szerda
Itt vannak  a BENU Magyar kupa időpontjai: medencébe ugrik a Szegedi VE

A BENU Magyar Kupa selejtezőcsoportját Egerben, a BVSC ellen kezdi meg a Zue.hu Szeged VE férfi vízilabdacsapata augusztus 18-án 12:30-kor, míg a Metalcom Szentes csapata otthon fogadja a Pécset ugyanezen a napon 17 órai kezdéssel.

Hivatalosan még nem tudni, mivel a Kurca-parti klub nem adott ki tájékoztatást, de szinte biztos hogy átalakul az OB I-es együttes kerete.

A szegedi csapat a héten már edzőmérkőzésen szerepel a kupára való készülés jegyében. A létszámuk viszont hiányos, mert Bóbis Botond, illetve a friss igazolás, az U20-as világbajnok kapus, Danka Benedek az Universiadé-válogatottal Kínában szerepel.

Vízilabdatorna és úszóverseny miatt többször kerestük a helyünket, illetve várjuk vissza a két Universiadén érdekelt játékosunkat is. Nagyon várom már, hogy teljes legyen a keretünk, mert taktikai elemeket akkor tudunk igazán gyakorolni. Most még inkább a fizikális felkészítésen van a hangsúly, a jövő héttől viszont több labdás tréning szerepel a programunkban

mondta el Kiss Csaba, a Szegedi VE közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.