Sport

Indul a vármegyei II. és III. osztály

Indul a vármegyei II. és III. osztály

2023. augusztus 25., péntek
Indul a vármegyei II. és III. osztály

A második fordulót rendezik a vármegyei I. osztályban, ám csak négy mérkőzést rendeznek meg a fordulóban, hiszen az Algyő és a Makó a Mol magyar kupában lép pályára. Előbbi az FK Szeged elleni mérkőzését augusztus 30-án, míg a makóaiak a Balástya elleni találkozójukat majd december 9-én pótolják.

Egyetlen meccset rendeznek vasárnap a vármegyei I. osztály második fordulójában: Szentesen vendégszerepel a Tiszasziget, amely Bány Tamás vezetésével érkezik. A vezetőedző korábban az ellenfél kispadján is ült. Két pontnélküli együttes csap össze Mórahalmon, az SZVSE látogat ide.

Ami a vármegyei másodosztályt illeti: a két fentről érkező csapat, az UTC és a Deszk csapata rögtön egymás ellen kezd. Ám ezelőtt még a délelőtt folyamán a Tömörkény csapatát látja vendégül az újonc Röszke, ezzel indul az osztályban a 2023/24-es szezon. Az újonc Zsombó a bajnokság egyik esélyesét, a Sándorfalvát fogadja.

A vármegyei III. osztályban két meccset rendeznek szombaton, míg öt találkozó vasárnapra marad.

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 17.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–DB Futball Bordány, Kéménygyártó-Mórahalom VSE–SZVSE-G-Falc Kft., Kiskundorozsma–Ásotthalom. Vasárnap, 17.30: Szentesi Kinizsi–Tiszasziget. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 10 óra: Röszke–Tömörkény. 17.30: Csongrád–Csengele, UTC–Deszk, Mártély–Csanytelek, Zsombó–Sándorfalva. Vasárnap, 17.30: Algyő II.–Mindszent. St. Mihály–Apátfalva. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 17.30: Baks–Földeák. Tiszasziget II.–Sándorfalva II. Vasárnap, 17.30: DB Futball Bordány II.–Csanádpalota, Szőreg-DSC–Makó FC-Duocor-Givaudan, Ruzsa–Üllés, Öttömös–Zákányszék, Forráskút–Pusztamérges. A Szatymaz szabadnapos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.