Sport

Idegenben kezdenek a magyar csapatok a Konferencia Ligában

Idegenben kezdenek a magyar csapatok a Konferencia Ligában

2023. augusztus 10., csütörtök
Idegenben kezdenek a magyar csapatok a Konferencia Ligában

A Ferencváros Máltán, a Debrecen Bécsben játszik csütörtök este.

Az Fradinak van papíron könnyebb dolga, a Hamrun Spartans együttesén kell túljutniuk. A fővárosiak egy gólgazdag 5-3-as Fehérvár elleni sikerrel hangoltak a nemzetközi kupameccsre. Támogatás híján sem lesz a csapat, több, mint száz FTC drukker szurkolhat a helyszínen.

A találkozó 19:30-kor kezdődik, és fontos információ, hogy már elérhetőek a jegyek a jövő heti, budapesti visszavágóra is.

A litván Zalgiris Vilnius és a svéd BK Hacken Európa Liga-párharc vesztesével mérkőzhet meg.

Nehezebb feladat vár a debreceni csapatra, akik az osztrák rekordbajnok, a Rapid Wien vendégei lesznek. A hétvégén nem lépett pályára a DVSC, így többet tudtak készülni a találkozóra.

A Loki ultrái közös vonulást hirdettek a stadionhoz, valamint pirosba öltöztetnék a vendégszektort, Felhívják a figyelmet arra is, hogya bécsi zöld-fehérek régi, jó barátságot ápolnak a budapesti zöld-fehérek szurkolóval, ami nem vetít előre barátságos fogadtatást és hangulatot.

Amennyiben továbbjut a Loki, abban az esetben a tavalyi döntős, olasz Fiorentina vár rájuk a következő körben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.