Sport

Előre lépne az új szezonban a St. Mihály

Előre lépne az új szezonban a St. Mihály

2023. augusztus 16., szerda
Előre lépne az új szezonban a St. Mihály

Az előző szezon nyolcadik helyén végzett KÉSZ-St. Mihály Szeged négy játékossal erősített a nyár folyamán. A 17 éves támadó, Ezer Anna a Szekszárdtól, a 22 éves belső védő, Ónodi Vanessza és a 19 éves kapus, Bokros Veronika a Kelentől, valamint Jovanovics Adrijana a Topolyától érkezett a szegediekhez.

Olyan játékosokat szerettünk szerződtetni, akik emberileg is beilleszkednek a csapatba, fiatal, ambícióval teli játékosokat kerestünk. Sokkal egységesebbé vált a jelenlegi keretünk, de hozzáteszem, tavaly sem volt senkivel probléma. Magasabb célokért szerettünk volna küzdeni, így a harmadiktól a hatodik hely valamelyikét szeretnénk elérni. Ehhez nagyon sok dolognak kell klappolni, de bízom benne, hogy a kialakult keret, és a klub által biztosított feltételek ezt lehetővé teszik majd

nyilatkozta Koncz Zsolt, a St. Mihály vezetőedzője.

Az edző még hozzátette, hogy szerinte négy csapat: az FTC, MTK, Győr és a Puskás Akadémia emelkedik ki a mezőnyből, ők érhetnek oda a bajnoki címre. Kitért még arra is, hogy a csapatot a sérülések nem hátráltatták, így minden játékos teljes erővel várhatja a szezon kezdetét.

A Simple Női ligában idén is 12 csapat fog versenyezni, a bajnokság két újonca a Soroksár és a Budaörs. Az oda-visszavágós rendszer után az első négy csapat játszik a rájátszásban a bajnoki címért, az utolsó kettő kiesik.

A szurkolók a St. Mihály meccsei ingyenesen nézhetik meg a Szent Gellért Fórum C lelátójáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.