Sport

Egy komoly sérülés árnyékolta be a HFC győzelmét

Egy komoly sérülés árnyékolta be a HFC győzelmét

2023. augusztus 14., hétfő
Egy komoly sérülés árnyékolta be a HFC győzelmét

A csúfos kupabúcsút követően újra nyerni tudtak Antal Krisztián tanítványai, a gólokat Sipos és Vadul szerezte.

Borzalmasan indult a találkozó: öt perc elteltével Orosz Márk terült el a földön, miután kiugrott a térde. Csúnya sérülést szenvedett, mentő vitte el a pályáról.

Ebből a sokkból nem tartott azonban felocsúdni a vendégeknek, a 18. percben egy szép összjáték végén egy tizenegyes-gyanús szituáció alakult ki, azonban a játékvezető nem mutatott a mészpontra.

A 25. minutumban szerezték meg a vezetést a vendégek, miután Tóth Dániel beadását Sipos Gábor fejelte be a hosszúba védője mellől, 0–1.

Még a szünet előtt megszületett a második vásárhelyi gól egy labdajáratást követően. Zana adott mélységben hosszú labdát Hegedűsnek, aki kiugrott védője mellől, de a kapufát lőtte telibe. A kipattanó labda már utat talált a hálóba, Vladul rúgta a hosszú felsőbe, 0–2.

A hazaiak leginkább rögzített szituációkból veszélyeztettek, míg a vendégeknél Gréczit többször is nüanszok választották el a gólszerzéstől.

Szombaton 17.30-tól a Vasas II. lesz a HFC vendége a negyedik fordulóban.

Bíztunk benne és reméltük, hogy sikerül rendezni a sorainkat a vesztes kupameccset követően. Elképesztően fontos három pontot szereztünk meg egy extrán motivált és szervezett csapat otthonában. Ez a siker erőt kell, hogy adjon a folytatásra, Orosz Márknak pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk

Antal Krisztián, a HFC vezetőedzője.

Körösladány–Hódmezővásárhelyi FC 0–2 (0–2)
Labdarúgás, NB III., Dél-keleti csoport, 3. forduló. Körösladány, 300 néző.Vezette:Sándor Csaba (Benkő, Szilágyi).
Körösladány:Kertész – Raducu, Wéber, Pusztai (Szántó, 75.), Bakk, Jánovszki (Farkas, 78.), Zelenyánszki, Krajcsó (Czirok, a szünetben), Rajsli (Szabó L., 81.), Sztankó (Csicsely, a szünetben), Talpalló.Edző:Ekker Attila.
Hódmezővásárhelyi FC:Deczki – Juhász J., Hunya, Tóth D., Guth, Orosz (Vladul, 8.), Zana, Czékus, Gréczi (Dobronoky, 82.), Sipos G. (Bónus, 82.), Hegedűs M. (Rabecz, 76.).Edző:Antal Krisztián.
Gólszerzők:Sipos G. (25.), Vladul (41.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.