Sport

A nyeretlen a hibátlan ellen: Ajkára utazik a Szeged-Csanád GA

A nyeretlen a hibátlan ellen: Ajkára utazik a Szeged-Csanád GA

2023. augusztus 12., szombat
A nyeretlen a hibátlan ellen: Ajkára utazik a Szeged-Csanád GA

Azonban veszélyes párharcnak ígérkezik a találkozó. Az Ajka csapata az előző idényben bronzérmet szerzett a másodosztályban. Viszont magabiztosságtól duzzadva érkezhet a szegedi alakulat, amely egyike a mezőny négy, eddig száz százalékos mutatóval rendelkező csapatának. Úgy várhatják a mérkőzést a szegediek, hogy ez előző fordulóban az osztály egyik legjobbját sikerült legyőzni.

Vasárnap 19 órakor lép egymás ellen pályára a két csapat, és akkor kiderül, hogy megszakad-e az ajkai csapat nyeretlensége, vagy akár a Szeged-Csanád GA tökéletes mérlege.

Egy döntetlen esetén akár mindkettő megvalósulhat.

Azonban megtévesztőek lehetnek a Veszprém vármegyeiek eddigi eredményei. Budafokon úgy kaptak ki 2–0-ra a legutóbb, hogy tizenegyest hibáztak, és háromszor is a kapufát találták el. Hiba lenne tehát úgy kezelni ezt a mérkőzést, mint egy könnyedén behúzható találkozót.

Nagy tiszteletet érdemel az ellenfelünk, hiszen a legutóbbi szezonban megmutatták, hogy milyen erőt képviselnek és a nyár folyamán egyben tartották a keretet. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés. Az Ajka hasonló stílust képvisel, mint mi, csupán a játékmodellt tekintve van némi különbség, a játékosok adottságaiból kifolyólag. A siker érdekében a legjobb teljesítményt kell nyújtanunk, alázattal és szenvedéllyel kell pályára lépnünk. Továbbra is vannak hiányzóink, remélem, hogy a sérültjeink hamarosan felépülnek és teljes kerettel készülhetünk majd. Ez egy lehetőség minden játékos számára, hogy bebizonyítsák, nem véletlenül vannak itt. Hiszek a csapatban és az elvégzett munkában, megfelelő hozzáállással Ajkán is sikeresek lehetünk!

nyilatkozta a találkozót megelőzően Alekszandar Sztevanovics, a szegedi csapat vezetőedzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.