Sport

Hatalmas esküvői bulit csapott Bánhidi Bence

Hatalmas esküvői bulit csapott Bánhidi Bence

2023. július 3., hétfő
Hatalmas esküvői bulit csapott Bánhidi Bence

Bár a polgári esküvőt 2021-ben már megtartotta Nyárády Nóra és Bánhidi Bence pár, de az igazi, nagy bulit a barátokkal a mögöttünk hagyott hétvégén rendezték. Az OTP Bank-Pick Szeged győri születésű kézilabdázója a Pannonhalmi Főapátság több mint nyolcszáz éves templomában mondták ki a boldogító igent, majd a közeli Culinart Esküvőparkban, Ravazdon buliztak a családtagokkal, barátokkal hajnalig.

A násznépben természetesen ott voltak Bence jelenlegi és volt szegedi illetve válogatottbeli csapattársai, Bodó Richárd, Mikler Roland, Zubai Szabolcs, Szöllősi Balázs, Borbély Ádám, Császár Gábor és Ligetvári Patrik is. Együtt bulizott az ifjú párral a hosszútávúszó olimpikon Olasz Anna, Turi György úszóedző és Csiszár Jenő, egykori televíziós műsorvezető, jelenlegi milánói főkonzul.

Az este egyik csúcspontja Kis Grófo fellépése volt.

- Három éve élünk együtt Nórival, van egy csodálatos kislányunk. Mindketten szerettük volna Isten színe előtt is kimondani a boldogító igent, és ezt a pillanatot szerettük volna a rokonokkal és a legkedvesebb barátainkkal megélni. Örülünk, hogy az esti bulin mindezt közösen meg is ünnepeltük-mondta Bánhidi Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.