Sport

Felkerült az NB III-ba a Szeged-Csanád GA II.

Felkerült az NB III-ba a Szeged-Csanád GA II.

2023. június 11., vasárnap
Felkerült az NB III-ba a Szeged-Csanád GA II.

Ahazai pályán 5-1-es, magabiztosan aratott siker után idegenben 2-2-es döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA II. együttese Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen. Az összességében elért 7-3-as eredménnyel pedig Andorka Péter csapata felkerült NB III-ba.

Az első félidő gól nélkül telt el, amely a korábbi fölényes győzelemmel megnyert meccsnek köszönhetően tökéletes volt a szegedieknek. A második félidő már izgalmasabban telt: 68. percben Povázsai sarokrúgására Lestyán Lionel érkezett és csúsztatta a hálóba a labdát. A 69. percben egyből pedig már duplázni is tudtak Kapic Amir góljával.

Gárdony a 84. percben szépített Szellák Soma negyven méterről rúgott góljával, majd a mérkőzés 86. percébenTóth Tibor csúsztatott közvetlen közelről a kapuba, ezzel kiegyenlítve az adott mérkőzést, összességében pedig 4 gólos hátránnyal zárva az osztályozót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.