Sport

A hajrában nyert a Szeged-Csanád GA

A hajrában nyert a Szeged-Csanád GA

2023. május 1., hétfő
A hajrában nyert a Szeged-Csanád GA

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, de az első helyzetre közel félórát kellett várni, a kazincbarcikaiak kétszer is veszélyeztettek, de Molnár-Farkas Tamás magabiztosan fogta a kísérleteket. A félidő végét a szegediek uralták, a legnagyobb helyzetet is ők hagyták ki, Papp Áron a kapufára fejelt egy szabadrúgás után.

A fordulás után jobbára mezőnyben zajlott a játék, a csereként beálló kazincbarcikai Székely Dávid az első labdaérintéséből helyzetbe került, de nem tudta ellőni a labdát, majd szinte a fordulásbólKundrák Norbertközeli lövéséből megszületett a találkozó egyetlen gólja.

Alekszandar Sztevanovics:– A kezdetektől fogva nehéz meccs volt, hiszen öt védővel játszott az ellenfelünk. Tudtuk, hogy a Kazincbarcika jó a kontrákból, de sikerült feltörnünk a védelmüket. Megvolt a lehetőségünk, hogy kettő-nullára lezárjuk a meccset, a jövőben ezekre figyelnünk kell. Köszönöm, hogy ennyien kilátogattak a mai mérkőzésre, remélem, a folytatásban még többen kijönnek szurkolni ennek a fiatal csapatnak!
Csábi József:– Úgy érzem, nagy munkát tett a csapat ebbe a meccsbe, akkor kaptuk a gólt, amikor nem volt benne a levegőben, sőt, előtte nekünk volt nagy helyzetünk. Az eredmény miatt elégedetlen vagyok, de fel kell emelnünk a fejünket, erre a játékra lehet építeni.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC1–0 (0–0)
Szeged
, Szent Gellért Fórum,1014néző.Vezette:Pillók Ádám (Szabó Dániel, Sinkovicz Dániel)
SZEGED:Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B., Gera N. – Farkas Aurél, Szatmári L. (Haruna, 73.) – Géresi (Kundrák, 59.), Gajdos (Rácz B., 90+1.), Papp Á. (Prosser, 73.) – Bíró B. (Szakály D., a szünetben).Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
KAZINCBARCIKA:Megyeri I Gábor – Szekszárdi M., Heil, Lippai T., Székely K. (Süttő, 55.) – Csatári, Nagy J. (Hleba, 64.) – Bacsa (Ádám F., 64.), Kurdics (Székely D., 80.), Szemere – Pálinkás.Vezetőedző: Csábi József
Gólszerző:Kundrák (1–0) a 82. percben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.