Sport

Bíró Bence góljával hozott pontot Mosonmagyaróvárról a Szeged

Bíró Bence góljával hozott pontot Mosonmagyaróvárról a Szeged

2023. április 10., hétfő
Bíró Bence góljával hozott pontot Mosonmagyaróvárról a Szeged

Mindkét csapat támadólag lépett fel, de az első félidőben csak helyzetekig jutottak a csapatok. A második játékrészt sokkal jobban kezdte a Mosonmagyaróvár és 48. percben a vezetést is megszerezték. A gól után továbbra is hazaiak támadtak, majd a félidő közepétől elsősorban a mezőnyben folyt a játék. A 88. percben a viszont jott az egyenlítés, Gérsesi kapott labdát, majd nyolc méterről elgurította azt a jobb alsóba.

A szegediek ötödik helyen állnak a tabellán, 4 pontra vannak lemaradva a dobogó legalsó fokán álló Ajkától, akik ellen szerdán 18 órától a Szent Gellért fordulóban játszanak rangadót.

Supka Attila: – Úgy érzem, nyerhető mérkőzést játszottunk, sajnos a helyzeteinket nem rúgtuk be a második félidőben, és a végén belehibáztunk, ezért két pontot vesztettünk.
Alekszandar Sztevanovics: – Az első félidőben stabilak voltunk, az volt a terv, hogy a hatvanadik perc környékén behozzuk friss játékosainkat a támadósorba, ám ezt átírta a kapott gólunk. A végén sikerült kiegyenlítenünk, ezért büszke vagyok a csapatra.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 1–1 (0–0)
Mosonmagyaróvár, 500
néző.Vezette:Bana Gergely (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
MOSONMAGYARÓVÁR:Heinrich – Simita, Debreceni A., Papp Sz., Deák I. – Vukaszovics, Végh B. –Puhtjejev (Tifán, 68.), Sajbán Miklós (Nagy K., a szünetben), Illés D. (Szalka, 73.) – Mayer Á. (Nagy Z., 39.).Vezetőedző: Supka Attila
SZEGED:Takács J. – Könczey, Temesvári (Kővári, 17.), Szilágyi Z., Tóth B. – Simon Á. (Farkas A., 69.), Szakály D. – Bíró B., Prosser (Haruna, 69.), Kundrák, (Géresi, 79.) – Rácz B. (Rédling, 69.).Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző:Illés D. (1–0) a 48., BÍró (1–1) a 88. percben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.