Sport

Újabb játékos távozik a Pick Szegedtől

Újabb játékos távozik a Pick Szegedtől

2023. március 17., péntek
Újabb játékos távozik a Pick Szegedtől

Ahogy az várható volt, a magyar válogatott Mikler Roland, és az Elverumtól nyáron érkező, norvég válogatott Emil Kheri Imsgard alkotja jövőre az OTP Bank-Pick Szeged kapuspárosát a következő szezonban. A hír nem meglepő, biztossá viszont most vált, miután az Orlen Wisla Plock pénteken bejelentette Mirko Alilovic szerződtetését.

A 37 éves horvát válogatott kapus 5 éve érkezett Veszprémből Szegedre, két bajnoki- és két kupaaranyat nyert a kékekkel. Plockban egykori edzője, a volt magyar szövetségi kapitány Xavi Sabate irányítja a szakmai munkát.

EDZŐRŐL NINCS HÍR, EGY ÉRKEZŐ MELLETT HÁROM BIZTOS ÉS KÉT "MAJDNEM" BIZTOS TÁVOZÓ

A Pick Szegednél egyelpre a bizonytalanság az egyetlen biztos dolog-legalábbis ami kívülről látszik. Egyelőre nincs edzője a csapatnak, sajtóinformációk szerint az eddigi jelöltekkel-körülbelül 5-6 tréner-még nem sikerült megállapodni és van aki már kosarat adott.

A keret sem igazán alakul, eddig a norvég kapus érkezése a biztos, távozni biztosan távozik Mirko Alilovic mellett Kent Robin Tönnensen, Alexander Blonz, de egybehangzó sajtóértesülések szerint Rosta Miklós már aláírt a Dinamo Bucuresti csapatához, illetve Bogdan Radivojevic távozásáról is érkezett már hír.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy a klub vezetése ne dolgozna azon, hogy jövőre is a klub hagyományaihoz és lehetőségeihez méltó csapat legyen Szegeden, de konkrétumról sehol nem találni információt. Az idő pedig egyre fogy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.