Sport

Repültek a plüssök, és a Pick Szeged is nyert

Repültek a plüssök, és a Pick Szeged is nyert

2022. december 10., szombat
Repültek a plüssök, és a Pick Szeged is nyert

A meccs előtt az OTP-Bank Pick Szeged hagyományos jótékonysági akciójának köszönhetően több zsáz plüssfigura repült a pályára.

A meccsen a bajnoki címvédő Szeged hazai pályán 34-32-re legyőzte a Csurgót a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A hazaiak a 23. percben már kilenc góllal vezettek, még a 43. percben is négy találat volt az előnyük, ám a somogyiak csakhamar felzárkóztak egy gólra, egyenlíteni azonban nem tudtak.

Bodó Richárd nyolc, Imanol Garciandía hét, Sebastian Frimmel hat góllal járult hozzá a szegedi sikerhez. Ezen a meccsen tért vissza a pályára a szegediek kapusa, Mikler Roland, aki október közepe óta térdfájdalmak miatt nem játszhatott. A válogatott kézilabdázó 15 védéssel zárt. A túloldalon Mladen Krsmancic és Mitar Markez egyformán hatszor talált be.

OTP Bank-Pick Szeged - Csurgói KK 34-32 (20-14)

(fotó: delmagyar.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.