Sport

Norvég kapust igazolt a Pick Szeged

Norvég kapust igazolt a Pick Szeged

2022. december 22., csütörtök
Norvég kapust igazolt a Pick Szeged

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kapust cserél az OTP Bank-Pick Szeged. A szegedi klub csütörtökön hivatalosan is bejelentette: hároméves szerződést kötöttek a norvég válogatott kapussal, Emil Kheri Imsgarddal, aki 2023 nyarától erősít majd a kékeket.

https://szegedma.hu/2022/10/kapust-cserel-a-pick-szeged

dr. Szűcs Ernő Péter az OTP Bank-Pick Szeged elnöke a klub honlapjának elmondta, Emil Kheri Imsgard remek párost alkothat majd Mikler Rolanddal. Roli egy tapasztalt sportoló, biztos vagyok benne, hogy rengeteget segít majd új társának, aki sokat tanulhat tőle – tette hozzá.

Nagyon megtisztelő érzés, hogy ilyen lehetőséget kaptam, és egy ilyen fantasztikus klubban folytathatom a pályafutásomat. Amikor először megismertem az OTP Bank - PICK Szegedet, már akkor megtetszett a csapat, az a légkör, ami körülveszi Szegeden a kézilabdát. Tudom, hogy mindent beleadok majd a pályán, és mindent megteszek azért, hogy sikereket érjünk el közösen a fantasztikus szurkolótáborral – idézi Emil Kheri Imsgard szavait a pickhandball.hu.

NÉVJEGY

Emil Kheri Imsgard1998. március 6-án született Hamarban. A norvég válogatott kapus a 2018/2019-es idényben az Elverumbanmutatkozott be a Bajnokok Ligájában, előtte már többször is keretben volt. 197 centiméter magas, négyszeres norvég bajnokés kupagyőztes. Az idei szezonban lejátszott tíz mérkőzésen 70 védést mutatott be, ez 24 százalékos hatékonyság. Adott már négy gólpasszt is, jelenleg ezzel a mutatóval rendelkezik. Emil Kheri Imsgard Kent Robin Tönnesen és Alexander Blonz után a harmadik norvég játékosa lesz a Pick Szegednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.