Videó a cikkben

Kapust cserél a Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
ZAGREB, CROATIA - SEPTEMBER 29: Goalkeeper Emil Kheri Imsgard of Elverum in action during the DELO EHF Champions League group A match between HC PPD Zagreb and Elverum at Arena Zagreb on September 29, 2021 in Zagreb, Croatia. (Photo by Luka Stanzl/Pixsell/MB Media/Getty Images)

Emil Kheri Imsgard, a norvég Elverum HB kézilabdakapusa jövő nyártól a magyar bajnok Pick Szeged játékosa lesz. Klubváltásának hírét a 24 éves hálóőr jelentette be a Hamar Arbeiderblad című napilapnak adott interjúban.

“A Pick Szeged a világ egyik legjobb klubja, amely az európai porondon is szép eredményeket ért el. Évek óta ez az álmom, és most valóra válik.”

– mondta Imsgard.

A norvég válogatott kapust két honfitársa, Alexander Blonz és Kent Robin Tönnesen várja a szegedi öltözőben. Átigazolásának hírét Nils Kristian Myhre, az Elverum HB sportigazgatója is megerősítette. Érdekesség, hogy a két csapat azonos Bajnokok Ligája-csoportban szerepel, és az Elverum október 26-án vendégeskedik a Pick Arénában.

A szegediek két kapusa közül Mikler Roland szerződése 2024 nyaráig szól,

Mirko Alilovic megállapodása viszont jövő nyáron lejár,

tehát minden bizonnyal a horvát játékos helyére érkezik Imsgard.

Előző sztori

Komoly átszervezés jön az egészségügyben: megszűnik a szabad orvosválasztás joga!

Következő sztori

Lázár János: Magyarországnak fel kell készülnie az új világra!