Sport

Hazai bajnokit játszik a Goodwill Pharma az Andersen Ligában

Hazai bajnokit játszik a Goodwill Pharma az Andersen Ligában

2022. december 1., csütörtök
Hazai bajnokit játszik a Goodwill Pharma az Andersen Ligában

Szombaton 20 órától a Goodwill Pharma Szeged az UNI Győr ETO HC csapatát fogadja az algyői jégpályán. A szegediek vezetőedzője, Zoran Jaramazovic szerint közönségszórakoztató meccsre van kilátás.

A szegedi másodosztályú jégkorongcsapat vezetőedzője úgy nyilatkozott, elégedett a csapat eddigi szereplésével.

,,A hat idegenbeli meccsünkből négyet megnyertünk, ami jó mérleg, ráadásul mindkét vereségünket csak szoros összecsapáson szenvedtük el." - mondta.

Szombaton a Ligában először hazai meccs következik, azonban nem a kényszerből zárva tartott szegedi, hanem az algyői jégpályán. Zoran Jaramazovic ez a pálya kicsit kisebb, mint a szegedi, ami az ügyesebb, technikásabb játéknak kedvez. - Nyerni szeretnénk, megmutatni a szegedi közönségnek, hogy mire vagyunk képesek. Szerencsére elkészült a lelátó is, így többen szurkolhatnak majd nekünk - tette hozzá. Kiemelte, az UNI Győr ETO HC az egyik legerősebb hazai riválisuk, így biztos benne, hogy közönségszórakoztató meccsre van kilátás.

(szegedhoki.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.