Sport

Szegedi búvárúszók kerültek a legjobbak közé

Szegedi búvárúszók kerültek a legjobbak közé

2022. november 30., szerda
Szegedi búvárúszók kerültek a legjobbak közé

Kiemelkedő eredményekkel tárt haza a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub az uszonyosúszók országos bajnokságáról, melyet Dunaújvárosban rendeztek meg.

A szegedi versenyzők közül Borka Panna volt a legeredményesebb, nem csak a szegediek, de a felnőttek mezőnyében is. Ő az 50, a 100, a 200 és a 400 méteres felszíni úszás számaiban is harmadik lett, míg a 100 méteres búvárúszásban ő bizonyult a legjobbnak.

Horpácsy Hanna Barbara a 800 és az 1500 méteres felszíni úszásban diadalmaskodott, a 100 és a 400 méteres búvár mellett. A két versenyző ezen kívül még több számban is dobogós helyezést ért el.

A felnőttek közül egyebek mellett Kanyó Dénes László és Losonczi Flóra, a juniorok között Kószó Kristóf jutott még fel a pódiumra. A Muréna összesen 21 versenyzője vett részt a tornán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.