Sport

Kubatov Gábor maradt a Fradi elnöke

Kubatov Gábor maradt a Fradi elnöke

2022. október 27., csütörtök
Kubatov Gábor maradt a Fradi elnöke

A Ferencvárosi Torna Club csütörtöki tisztújító közgyűlésén megválasztott elnökségi tagok újabb négy évre elnöknek választották Kubatov Gábort, az alelnök pedig Nyíri Zoltán maradt.

A klub közleménye szerint az FTC elnökségi tagja lett Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Sike András, Springer Miklós, valamint új tagként Szirmák Botond is bekerült.

Az Elek Gyula Arénában megtartott közgyűlésen a szavazás előtt Kubatov Gábor összefoglalta az elmúlt csaknem 12 évben elvégzett fontos feladatokat, külön kiemelve a kezdetek nehézségeiből felépített stabilitást. Megemlítette az elmúlt négy év hazai és nemzetközi sportsikereit is, ezt az időszakot az FTC egyik legsikeresebb korszakának nevezve. Kubatov 2011 februárja óta vezeti a népligeti egyesületet.

A kupatavasz küszöbén a Fradi
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön a francia Monacót fogadja az Európa-liga csoportkörének utolsó előtti fordulójában. Bár matematikailag még a Konferencia-ligás folytatást érő harmadik hely sem garantált a kvartettet hárompontos előnnyel vezető zöld-fehéreknek, de az ötödik fordulóban akár a csoportelsőséget is kivívhatják, amennyiben több pontot szereznek, mint a négyes másik mérkőzésén a török Trabzonspor a szerb bajnok Crvena zvezda vendégeként. Az első helynek azért van jelentősége, mert a győztes rögtön a márciusi nyolcaddöntőbe kerül, míg a másodiknak februárban játszania kell a 16 közé kerülésért, méghozzá a Bajnokok Ligájából érkező csoportharmadikok egyikével. A harmadik hely vereség esetén is biztossá válhat, ha a Crvena zvezda nem győz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.