Sport

Újraélesztik a streetball versenyeket Szegeden

Újraélesztik a streetball versenyeket Szegeden

2022. augusztus 30., kedd
Újraélesztik a streetball versenyeket Szegeden

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében szeptember 10-én streetball versenyt rendeznek az újszegedi Erzsébet-ligetben.

A Csomszisz közleménye szerint a 2000-es évek elején népszerű volt egy hasonló programsorozat, amelynek a Dugonics tér és a Széchenyi tér adott otthont. Mivel az újszegedi liget azóta az extrém sportok és a kosárlabda otthona lett, úgy döntöttek, itt teremtik újra ezt a hagyományt.

Streetball mérkőzéseket rendezünk 3+1 fős csapatok részére, hivatásos bírókkal, férfi és női vonalon is több korosztályban. Ezen felül ügyességi versenyek sora várja az érdeklődő baráti társaságokat és családokat – a legkisebb gyerekek is bátran kipróbálhatják magukat a “Manó Dobás” viadalon.

olvasható a közleményben.

A szervezők szeptember 6-ig várják a nevezéseket, ehhez minden információ megtalálható a Facebook-esemény leírásában. A tervek szerint az NB I/A bajnokságra alapozó Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata is ellátogat az eseményre.

A közleményben megemlítik, hogy ismét több szegedi cég bizonyította, hogy elkötelezett támogatója a Csomszisz szabadidős rendezvényeinek, ezzel együtt a sport, a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítésének.

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: Pixabay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.