Sport

Súlyos büntetést kapott a Szeged-Csanád GA

Súlyos büntetést kapott a Szeged-Csanád GA

2022. augusztus 16., kedd
Súlyos büntetést kapott a Szeged-Csanád GA

Súlyos büntetést kapott az MTK meccs után történtek miatt a Szeged-Csanád GA. Mint a klub hivatalos oldala írja, tanúk szerint szegedi fociultrák skandáltak gyűlöletkeltő kifejezést, ez alapján született a döntés a Magyar labdarúgó szövetségben.

"A Fegyelmi Bizottság tárgyalás megtartása után az augusztus 1-jén lejátszott MTK Budapest-Szeged Merkantil Bank Liga-mérkőzéssel kapcsolatban

a Szegedet 2 000 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi,

mert a mérkőzés lefújása után a stadiont elhagyó, annak közvetlen környezetében tartózkodó szegedi szurkolók részéről antiszemita, gyűlöletkeltő kifejezés hangzott el.

Klubunk a történtektől elhatárolódik, a Fegyelmi Bizottság döntését tudomásul veszi, egyben megfontoljuk büntető feljelentés megtételét közösség elleni uszítás bűntett elkövetésére való felbujtás gyanúja miatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.