Sport

Szegedi siker az erősember kupasorozat szegedi állomásán

Szegedi siker az erősember kupasorozat szegedi állomásán

2022. július 20., szerda
Szegedi siker az erősember kupasorozat szegedi állomásán

Rekordszámú nevezés és a legerősebb mezőny jött össze az erősember Talent kupasorozat szegedi állomására, amelyet a Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozón belül rendeztek meg a sziksósfürdői strandon. A legekversenye volt ez,a sorozatban itt indult a legtöbb versenyző, itt volt a legerősebb mezőny és itt voltak a legtöbben a szurkolók is.

– Előzetesen már tudtuk, hogy rekordszámú nevezésünk lesz. El is jött mind a tíz versenyző, ennél több nevezést nem is tudtunk volna befogadni a kétórás időkeret miatt – árulta el a Délmagyarországnak Deli Tamás, a szegedi forduló egyik rendezője. 

Sebestyén János főszervező az eddigi összes fordulón részt vett, ő a szegedit egyértelműen a legerősebb állomásként jellemezte, ami külön büszkeséggel töltheti el a nevezőket. 

– Nagymihály Ferenc magabiztosan nyerte meg a helyi versenyt, hiszen ötből négy versenyszámban az élen végzett, az utolsóban pedig stabilan teljesített.

A Conan-körrel az egész kupasorozat alatt nem ment annyiszor körbe senki, mint ő, így ez a rekord is a nevéhez fűződik. Elképesztő teljesítményt nyújtott, megérdemelte a győzelmet, ráadásul először szerepelt ilyen versenyen – mesélte Deli. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.