Sport

Visszavonul a szezon végén Germán Tamás

Visszavonul a szezon végén Germán Tamás

2022. május 11., szerda
Visszavonul a szezon végén Germán Tamás

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatkapitánya a klub honlapjának adott interjújában elmondta, játékosként vasárnap lép utoljára pályára a Szent Gellért Fórumban, ugyanis befejezi profi pályafutását.

Germán Tamás komoly élvonalbeli rutinnal felvértezve 2013 nyarán Nyíregyházáról érkezett a kék-feketékhez. Az azóta eltelt kilenc év alatt összesen 262 mérkőzésen 88 gólt szerzett a szegediek színeiben, az utóbbi években már csapatkapitányként vezethette az együttest a pályára.

- A profi labdarúgást befejezem, persze a barátokkal fogok még focizni, például egy sörözéssel egybekötve. Hogy mit hoz a jövő, arra is vannak már tervek. Adem Kapiccsal többször beszélgettünk már arról, hogy valamilyen formában maradjak a klubnál. Mindkét oldalról pozitív a hozzáállás, nagyon jól esik, hogy a jövőben is számítanának rám, a pozíció azonban még nem tisztázott. Ha pályán már nem is, azon kívül tudom segíteni a csapatot, így valószínűleg úgy megyek, hogy maradok is – fogalmazott a 35 esztendős labdarúgó.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap 17 órakor az ETO FC Győr csapatát fogadja szezonbeli utolsó hazai mérkőzésén a Szent Gellért Fórumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.