Sport

Megszökött a szegedi karanténból egy francia kézilabdázó

Megszökött a szegedi karanténból egy francia kézilabdázó

2022. január 20., csütörtök
Megszökött a szegedi karanténból egy francia kézilabdázó

Az Origo információi szerint hiába keresték a Forrás Hotelben Karl Konant, nem találták ott. A francia válogatott balátlövőjének pedig nem szabadott volna elhagynia szállodát, mivel pozitív koronavírus tesztet produkált. A magyar karanténszabályokat megszeve a játékos egy bérelt autóval Budapestre ment, ahol a csapat a középdöntős meccseit játsza majd.

A hivatalos szálloda recepcióján fertőzötten megjelent, mindezt úgy, hogy a hotelben több Eb résztvevő csapat is megszállt.

Emlékezhetünk, hogy a francia válogatott egy hete éppen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a szegedi szállásukat kritizálta, mondván ott nem csak az Eb résztvevők szállnak meg és ezért magasabb a fertőzés veszélye. A félelmüknek némileg ellent mondott,hogy a csapat szélsője Dylan Nahi a Dóm térről osztott meg videót, ahol jól láthatóan igen sok ember között tartózkodott.

Közben az is kiderült, hogy a magyar csoportból továbbjutó hollandoknál két játékos, az izlandiaknál további három játékos COVID19 tesztje lett pozitív. A játékosokat elkülönítették, és a csapatok egyelőre nélkülük folytatják a tornát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.