Sport

Sorban nyerik az érmeket szegedi úszók az OB-n!

Sorban nyerik az érmeket szegedi úszók az OB-n!

2021. november 13., szombat
Sorban nyerik az érmeket szegedi úszók az OB-n!

Bronzérmes Fábián Bettina egyéniben és a Haász SZUE gyorsváltója az OB-n - Pádár Nikolett, Fábián Bettina, Vas Luca és Olasz Anna kvartettjének ugyan nem sikerült a címvédés, de dobogós a szegedi váltó, harmadik helyen zárt a női 4x200 méter gyors döntőjében.

A Haász SZUE tehát két medált szerzett az OB második napján, hiszen korábban Fábián Bettina is bronzérmes lett 400 méter gyorson. Fábán Fanni nélkül tudott érmet szerezni a váltó, de nem volt könnyű dolguk: Fábián Bettina három nap karantén után érkezett a versenyre, de Olasz Anna óriásit tudott hajrázni a végén és kitünően teljesített Pádár Nikolett és Vas Luca is a négyesben.

Ma még Niki holnap éremért száll harcba 100 méter gyorson, a 4x100 méteres gyorsváltónk pedig pontszerző helyre érhet szombaton.

– nyilatkozta Gellért Gábor, a Haász SZUE vezetőedzője.

via Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.