Sport

Bemutatták a részben szegedi rendezésű kézilabda-Eb hivatalos himnuszát

Bemutatták a részben szegedi rendezésű kézilabda-Eb hivatalos himnuszát

2021. november 17., szerda
Bemutatták a részben szegedi rendezésű kézilabda-Eb hivatalos himnuszát

Rúzsa Magdolna és Szakos Krisztián szerezte az Európa-bajnokság hivatalos dalát, amely november 17-től hallgatható és tekinthető meg Rúzsa Magdolna és az EHF hivatalos csatornáján.

A dal írásánál folyamatosan előttünk lebegett a nagy mérkőzések hangulata, ezt az érzést próbáltuk becsempészni a nótába. Bízom benne, hogy olyan lett, amit rengetegen énekelhetnek majd együtt

mondta a Fight című dalról Rúzsa Magdolna

A videóklipet a korábban több meghatározó hazai előadóval dolgozó Jimy J. Hollywood rendezte, aki hálás volt a felkérésért. A klipben párhuzamosan fut egy táncos koreográfia, és egy kézilabdarajongó kisfiú története. Előbbi a pályán folyó küzdelmet, harcot és az Európa-bajnokság résztvevő nemzeteit jeleníti meg a klip, utóbbi pedig a sportág iránti rajongást, a kézilabda szereplői iránt érzett csodálatot és büszkeséget érzékelteti.

Szerencsés forgatás

Érdekesség, hogy az októberi klipforgatás utolsó fázisában a szerencse is a résztvevők és alkotók mellé állt: az Európa-bajnokság központi helyszínéül szolgáló Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok előtti területen kisebbfajta szélvihar kerekedett, a rendező legnagyobb örömére. Így nem volt szükség szélgépre sem, a lehető legautentikusabb környezetben rögzíthették az utolsó képkockákat: a feltámadó szél éppúgy lobogtatta a zászlókat, mint a klipben szereplő hivatalos Eb- kabalaszarvas, Tricky füleit.

https://www.youtube.com/watch?v=etliUG_2U98&ab_channel=MagdolnaR%C3%BAzsa

A férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik, a társházigazda magyar válogatott Budapesten Hollandia ellen kezdi meg szereplését a tornán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.