Sport

Nagy Péter tartalékos lett

Nagy Péter tartalékos lett

2021. október 19., kedd
Nagy Péter tartalékos lett

Sportot támogató munkahely

Lapunk megjelenésének napján zárja első hetét új munkahelyén Nagy Péter. Az olimpikon súlyemelő önkéntes műveleti tartalékosként szerelt fel a honvédségnél. -A toborzás lesz a feladatom, de egyelőre még tanulom a rendszert, tanulok mindent. Ami nagyon fontos, hogy ez a munka összefér a sporttal, mert úgy állapodtunk meg, hogy ha edzőtáborba vagy versenyre kell mennem, akkor elengednek- mesélte a nyári a tokiói olimpián 7. helyen záró sportoló.

Egy kacsintás a civil élet felé

A Szegedi Lelkesedés SE sportolója nem titkolja, az új munkahelye az első lépés a civil élet felé. -Egy kicsit már kacsingatok a sport utáni élet felé is. Mivel még nem ismertek a 2024-es olimpia kvalifikációs feltételei, nem tudom, hogy vállalom-e az újabb ciklust. Az viszont biztos, hogy csak akkor vágok bele a felkészülésbe, ha valós esélyem van kijutni-emelte ki Nagy Péter.

Olimpia után világbajnokság

A tokiói olimpia után volt mit kipihennie Nagy Péternek. A nem csak fizikálisan, de idegileg is kimerítő kvalifikáció és az olimpiai szereplés után jól is jött a leállás. -Szeptember végén már edzésbe álltam, a decemberi világbajnokságra készülök. A célom ott nem a csúcsok döntögetése, inkább edzésbe szeretném magam tartani, és az érzés fontos, hogy versenyre készülök. A kor haladtával azt érzem, hogy kell a motiváció, hogy ne essek ki az edzésből-mondta.

SŰRŰ A PROGRAM

A december közepi taskenti világbajnokság előtt is sűrű a versenyprogramja Nagy Páternek. Október végén spanyol csapatbajnoki fordulón indul, majd november elején az országos bajnokságon lép dobogóra, és közvetlen a vb előtt lesz a spanyol csapat bajnoki döntő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.