Sport

Kisebb kudarcok mellett egy magyar éremesély szombaton

Kisebb kudarcok mellett egy magyar éremesély szombaton

2021. július 24., szombat
Kisebb kudarcok mellett egy magyar éremesély szombaton

Decsi Tamás és Szatmári András a legjobb 32 között búcsúzott a férfi kardozók egyéni versenyében, Szilágyi Áron viszont már az elődtőben jár, magyar idő szerint 12 órától kezdődik az éremcsata.

Mészáros Eszter 20. helyen végzett a női 10m légpuska kvalifikációjában, így nem jutott be a szám döntőjébe.

Csernoviczki Éva iponnal kezdett, de a második körben vereséget szenvedett világbajnok japán ellenfelétől.

Tokió, 2021. július 24. Csernoviczki Éva a japán Tonaki Funa ellen a nõi cselgáncsozók 48 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntõjében játszott mérkõzés közben a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Nippon Budokan arénában 2021. július 24-én. A magyar versenyzõ vereséget szenvedett. MTI/Czeglédi Zsolt

A Pergel Szandra - Szudi Ádám asztalitenisz vegyespáros 4-0-ra kikapott hongkongi ellenfelétől.

Gálos Roland ökölvívő a második menetben elszenvedett bordatörése ellenére végigküzdötte a mérkőzést, 5-0-ás vereséget szenvedett kazah riválisától.

Salim Omar vereséggel kezdett a taekwondósok versenyében, de olasz legyőzője már döntős, így a magyar sportolónak lehet esélye a vigaszágon egy szép szereplésre.

Kínai az első arany

A kínai Csian Jangé lett a tokiói olimpia első aranyérme, miután izgalmas végjátékban megnyerte a női légpuskások fináléját. A mindössze 21 éves sportlövő az orosz Anasztaszija Galasinával és a svájci Nina Christennel vívott óriási küzdelmet a kieséses rendszerű döntőben, melyben a 12. lövés után búcsúzott a nyolcasból a leggyengébb, majd minden második kör után újabb lövővel fogyatkozott a mezőny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.