Sport

A Szent Gellért Fórum is nemzeti színbe borul

A Szent Gellért Fórum is nemzeti színbe borul

2021. június 23., szerda
A Szent Gellért Fórum is nemzeti színbe borul

A szurkolók felhívásának eleget téve ma este kilenc órától, a német-magyar Európa-bajnoksági mérkőzés ideje alatt nemzeti színekbe borul az ország több stadionja, köztük a szegedi Szent Gellért Fórum is - írják sajtóközleményükben.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémiának otthont adó stadion a magyar válogatott tiszteletére ma este piros-fehér-zöld színekben fog pompázni, támogatásáról biztosítva a nemzeti együttest. Mint közleményükben írják, a magyar labdarúgás minden szereplője, így a Szent Gellért Fórum is büszke a válogatott már eddig is elért teljesítményére.

,,A Fórum elismerését és köszönetét szeretné kifejezni a nemzeti színű díszkivilágítással, hiszen válogatott csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja ma a német válogatott ellen. Bízunk benne, hogy az összefogás ereje eljut Münchenig és érzik hazájuk támogatását! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!" - írják.

A müncheni Allianz Arénában zajló magyar-német párharccal egyidőben a Puskás Arénában a portugál-francia mérközést tartják meg, ami nem csupán az EB F-csoportjának utolsó köre, hanem a kontinentális torna utolsó két csoportmérkőzése is. Ahhoz, hogy a magyar válogatott továbbjusson a nyolcaddöntőbe, mindenképpen le kell győznie Németországot - de akkor biztosan továbbjut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.