Sport

Először járt az új otthonában a MOL-Pick Szeged

Először járt az új otthonában a  MOL-Pick Szeged

2021. május 11., kedd
Először járt az új otthonában a  MOL-Pick Szeged

Már tető alatt van és láthatóan jól haladnak az építkezéssel az új szegedi Sportaréna kivitelezői. Erről a MOL-Pick Szeged kézilabdázói saját maguk is meggyőződhedtek a napokban. Bár biztosan nem tudjuk, de nagy valószőinűséggel Bodó Richárd volt az első kézilabdázó, aki labdát fogott a kezében az épülő küzdőtéren.

Ime a történelmi kép:

Az épülő sportcsarnok multifunkcionális lesz, azaz a Pick Szeged meccsei mellet számos sportesemény és más rendezvények, például koncertek is helyet kapnak majd benne.

A klub közösségi oldalán megjelent galériából jól látszik, hogy a munkálatok remekül haladnak, már egészen aréna "kinézete" van a küzdőtérnek.

A Modern városok program keretében 35 milliárd forintból megépülő sportkomplexumban talál majd új otthonra többek között a MOL-Pick Szeged és a nemrégiben indult kézilabda-akadémia is. Jövő év januárban már a magyar–szlovák közös rendezésű férfikézilabda-Eb egyik helyszínéül szolgáló sportcsarnok várhatóan ősszel készül el.

foto: https://www.facebook.com/pickhandball

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.