Sport

PSG helyett Orosháza, Párizs helyett Szeged

PSG helyett Orosháza, Párizs helyett Szeged

2021. március 3., szerda
PSG helyett Orosháza, Párizs helyett Szeged

Ahogy azt már megírtuk, Juan Carlos Pastor vezetőedző koronavírusos megbetegedése miatt a MOL-Pick Szegednek a Felnsburg és a PSG elleni Bajnokok Ligája meccsét is törtölte az európai szövetség, a pontokat pedig a német és francia csapat kapta.

A szegediek nem sokat tétlenkedtek, miután kiderült, hogy nem utaznak Párizsba, körbenéztek kivel játszhatnának és találtak is ellenfelet a szomszédban. Csütörtökön délután 17 órától lejátszák az Orosháza elleni hazai meccsüket. A békésiek is mérkőzés nélkül maradtak a hét közepén, ők a Balatonfüred ellen nem tudták lejátszani bajnokijukat, mivel az ellenfélnél egy játékos pozitív tesztet produkált.

A szegediek vasárnap éppen a Balatonfüreddel találkoznának a bajnokságban. Információink szerint, ha a két nap múlva elvégzendő újabb teszten nem találnak újabb pozitív estet a füredieknél, akkor pályára lépnek a Pick ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.