Sport

Mély nyomok maradtak a német meccs után a kézilabdázó nyakán

Mély nyomok maradtak a német meccs után a kézilabdázó nyakán

2021. január 20., szerda
Mély nyomok maradtak a német meccs után a kézilabdázó nyakán

Ahogy azt megírtuk, tegnap a magyar férfikézilabda-válogatott 29-28-ra legyőzte Németországot a világbajnokságon, amivel csoportelsőként ment tovább a középszakaszba, ráadásul a maximális négy pontot vitte magával.

A meccs másnapján az egyik legjobb magyar, Bánhidi Bence ezt a képet osztotta meg hivatalos közösségi oldalán.

Mint a MOL-Pick Szeged beállója írja, a tegnapi meccs után, ez nem kirívó este, ha nem szólnak neki a lefújás után, akkor talán észre sem veszi. Ahogy azt nyilatkozta is, ez nem fojtogatás nyoma, valamelyik ellenfelének a körme sértette fel a bőrét.

MINDEN KÖZÉPDÖNTŐS MECCS IDŐPONTJÁT MEGVAN

A magyar válogatott legközelebb szerdán Brazília ellen, majd szombaton Lengyelország és hétfőn Spanyolország ellen folytatja a középdöntőben. A Nemzetközi Kézilabda-szövetség közlése szerint mindegyik meccs este 6 órakor kezdődik magyar idő szerint. Válogatottunk 4 pontot vitt magából a csoportból, így ha két meccset nyer a folytatásban, akkor a többi eredménytől függetlenül biztosan a nyolc közé jut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.