Sport

Kézilabda-válogatottunk egy lépésre van a céljától

Kézilabda-válogatottunk egy lépésre van a céljától

2021. január 22., péntek
Kézilabda-válogatottunk egy lépésre van a céljától

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar férfikézilabda-válogatott tegnap 29-26-ra legyőzte a brazil csapatot, így továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a világbajnokságon. Az egyiptomi tornán ez már a negyedik sikere volt a mieinknek, utoljára 1986-ban, a svájci világbajnokságon kezdtek ilyen jól vb-t a magyarok, akkor ezüstéremig jutott a Mocsai Lajos vezette csapat.

A világbajnokság előtt a legjobb nyolc közé jutást tűzte ki célnak a szövetség. Ezért nem kell mást tennie a válogatottnak, mint a szombati lengyelek és a hétfői spanyolok elleni meccsen két pontot kell gyűjteniük. Az hogy ezt két döntetlennel éri el, vagy egy győzelemmel, az mindegy. Ugyanakkor a lengyelek ellen egyszerűbb lenne megszerezni a gyözelmet és a vele járó két pontot, mint az utolsó, sokkal nehezebb spanyol meccsre hagyni a döntést.

A csütörtöki meccs után a MOl-Pick Szeged átlövőjével, Bodó Richárddal és a tatabányai bellóval Sipos Adriánnal készült videóinterjúban elemeztük a brazilok elleni meccset, de természetesen már szóba került a folytatás is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.