Sport

Az élvonal legjobbjai között vannak a Szedeák kosarasai

Az élvonal legjobbjai között vannak a Szedeák kosarasai

2021. január 8., péntek
Az élvonal legjobbjai között vannak a Szedeák kosarasai

Bár kedden hosszabbításban kikapott Oroszlányban a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A csoportos kosárlabdacsapata, de az ott megszakadt 8 meccses győzelmi szériát még sokáig emlegetni fogják a szurkolók.

A siker természetesen csapatmunka, de ahhoz, hogy működjön, a játékosok egyéni teljesítménye szükséges. A Szedeák kosarasai az egyéni listákon is előkelő helyen állnak.

  • Az egyéni teljesítményeket összesítő VAL-rangsorban James Dickey az NB I. legértékesebb játékosa (27,1 VAL), ugyanitt Govens Darrin (26,3) a harmadik pozíciót foglalja el.
  • A dobott pontok kategóriájában Govens Darrin (18,7 pont/meccs) a harmadik, Djordje Dzseletovics (17,8) a hetedik helyen áll.
  • James Dickey az élvonal legjobban lepattanózó kosarasa (12,9 lepattanó/meccs), övé a legtöbb védőlepattanó (9) és a második legtöbb támadólepattanó (3,9).
  • Mérkőzésenként a legtöbb gólpasszt Govens Darrin kézbesíti (6,7 gólpassz/meccs).
  • Az ellenfél játékosait a legtöbbször James Dickey blokkolta a bajnokság során (1,44/meccs).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.