Sport

Régi-új edző a női kézilabdázóknál

Régi-új edző a női kézilabdázóknál

2020. november 3., kedd
Régi-új edző a női kézilabdázóknál

A mai naptól Vojkovics Gyula irányítja a PC Trade Szeged női NB I/B csoportos csapatának edzéseit. A tréner másfél év után tért vissza a klubhoz, miután elődjével, Zubai Gáborral múlt héten közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Az elmúlt évben a SzISE csapatánál az élvonalban dolgozó edző korábban másfél évig dolgozott már "régi-új" klubjánál, a játékosok többségét jól ismeri.

- A múlt heti edzőváltás után két célt tűztünk ki magunk elé. Egyrészt olyan edzőt kerestünk, akivel kölcsönös bizalommal tudunk dolgozni, másrészt a megkezdett csapatépítést és szakmai munkát zökkenőmentesen tudja folytatni. Gyula mindkét kritériumnak megfelelt, mivel szívesen jött vissza hozzánk, pillanatok alatt megegyeztünk és nyugodt szívvel bíztuk rá a felnőttcsapatunk felkészítését. Az előttünk álló hétvégén nem lesz bajnoki meccsünk, két hetet tud dolgozni a lányokkal, amihez minden segítséget megadunk neki - mondta a megállapodás aláírása után Vadkerti Attila, a klub stratégiai igazgatója.

A szegediek ötödik helyen állnak a bajnokságban, három győzelem mellett három vereség a mérlegük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.