Sport

Újabb Fucsovics-bravúr

Újabb Fucsovics-bravúr

2020. október 3., szombat
Újabb Fucsovics-bravúr

Fucsovics Márton nyolcaddöntőbe jutott egyesben a francia nyílt teniszbajnokságon, miután a harmadik forduló szombati játéknapján 7:5, 6:1, 6:3-ra legyőzte a brazil Thiago Monteirót.

A magyar játékosok közül eddig csak Kehrling Béla, Asbóth József, Gulyás István és Taróczy Balázs tudott a legjobb 16 közé kerülni a Roland Garroson.

A világranglistán jelenleg 63. helyezett Fucsovics újabb sikerével beállította eddig legjobb Grand Slam-szereplését, hiszen a 2018-as és az idei ausztrál nyílt bajnokságon is a negyedik körig jutott.

A magyar teniszező következő ellenfele a 13. helyen kiemelt orosz Andrej Rubljov lesz, de annak a mérkőzésnek az eredményétől függetlenül minden bizonnyal a legjobb ötven közé kerül a világranglistán.

A női párosok mezőnyében a Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar francia kettős három szettben jutott tovább a számára a Kaitlyn Christian, Giuliana Olmos amerikai, mexikói páros ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.