Sport

Búcsúzott a Magyar Kupától a Szeged-Csanád GA

Búcsúzott a Magyar Kupától a Szeged-Csanád GA

2020. október 28., szerda
Búcsúzott a Magyar Kupától a Szeged-Csanád GA

Felforgatott összeállításban lépett pályára a Szeged-Csanád GA a III. kerület ellen a Magyar Kupa 7. fordulójában, és ez meg is látszott játékukon. A harmadosztályú, de keretét nézve magasabb osztályba is beférő óbudaiak irányították a játékot és Kokenszky Norbert góljával a vezetést is megszerezték a 21. percben.

Gajdos Zsolt még a félidő vége előtt egyenlíteni tudott egy 20 méteres szépségdíjas góllal, és bár a második játékrészben több alapemberét is pályára küldte Dobos Barna, gólt a III. kerületnek sikerült szereznie Remili Mohamed révén, és ezzel búcsúztatták a Szegedet a Magyar Kupától.

Dobos Barna a meccs után elmondta, hogy más felállásban játszott csapata, mivel a bajnokságban nagyon fontos mérkőzések várnak a gárdára. - A mérkőzésen követtünk el hibákat, védekezésben és támadásban is, amiket az ellenfél kihasznált. Így nem tudtuk azt a játékot hozni, amit vasárnap. De előre nézünk és azt a formát szeretnénk folytatni, amit Kaposváron, már megmutattunk - értékelt a szegedi tréner

A másik még versenyben lévő megyei csapat, a Hódmezővásárhely 1-0-ra nyert idegenben a Csomád ellen és ezzel továbbjutott.

MOL-Magyar Kupa, 7. forduló

III. Kerületi TVESzeged-Csanád GA 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Kokenszky, Remili, illetve Gajdos

CsomádHódmezővásárhelyi FC 0-1 (0-1)

A Szeged-Csanád GA legközelebb vasárnap 17 órától a Pécset fogadja másodosztályú bajnoki mérkőzésen a Szent Gellért Fórumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.