Sport

Az újabb vereség után lemondott Vágó Attila

Az újabb vereség után lemondott Vágó Attila

2020. augusztus 27., csütörtök
Az újabb vereség után lemondott Vágó Attila

A találkozó javarészt a szegediek mezőnyfölényével telt, gólt azonban nem tudtak szerezni. Negyedórával a vége előtt Molnár kapus hibáját kihasználta Gulyás és előnyhöz juttatta a vendégeket. Öt percre rá Tóth Levente megduplázta a Taksony előnyét, így 2-0-s Pest megyei sikerrel zárult a mérkőzés.

A meccset követően Vágó Attila, a szegediek mestere benyújtotta lemondását, amelyet a klub vezetése elfogadott. A folytatásban Kelemen Balázs, a klub szakosztályvezetője látja el a vezetőedzői pozíciót, munkáját pedig Fülöp Tibor segíti majd.

A piros-kékek hat fordulót követően három ponttal a tizenkilencedik helyen állnak a húszcsapatos bajnokságban. Az SZVSE vasárnap a nyolcadik helyezett Kozármisleny otthonában javíthat.

NB III. Közép csoport, 6. forduló
Szegedi VSE–Taksony 0–2 (0–0)

Mórahalom, 200 néző. Vezette: Takács Tamás (Vrbovszki Pál, László István).
Szegedi VSE: Molnár K. – Kormányos, Tóth I. (Zsoldos, 73.), Csamangó, Zana, Pócs T., Fülöp, Papp Á. (Hatvani, 61.), Dóra (Ondrejó, a szünetben), Beretka, Busa. Vezetőedző: Vágó Attila.
Taksony: Scheilinger – Hegedűs Cs. (Kun, 61.), Hesz, Szalai, Gulyás, Simon A., Tóth L. (Király, 85.), Balázs (Szilágyi, 61.), Gálfi, Pesti, Tóth F. Vezetőedző: Lakatos Béla.
Gól: Gulyás (75.), Tóth L. (80.).
Sárga lap: Gulyás (38.), Tóth F. (55.), Pesti (79.).

Kiemelt kép: Délmagyar/Karnok Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.