Sport

Zsótér Donát visszatért a Honvédhoz

Zsótér Donát visszatért a Honvédhoz

2020. július 9., csütörtök
Zsótér Donát visszatért a Honvédhoz

Zsótér Donát három év után visszatért a Budapest Honvéd csapatához – adta hírül a kispesti klub. A szegedi születésű támadó középpályás 2+1 évre kötelezte el magát.

Mint arról lapunk is beszámolt,

Zsótér Donát három év után távozott az Újpest csapatától, azonban nem sokáig maradt klub nélkül, ugyanis a Budapest Honvéd csütörtökön bejelentette, hogy 2+1 évre szerződtette a szegedi születésű középpályást. A 24 esztendős játékos a 2016-17-es szezonban bajnoki címet ünnepelhetett a kispestiekkel. –Sok tényezője volt, amiért vissza szerettem volna térni Kispestre– árulta el döntésének részleteit Zsótér Donát a klub honlapjának. –Láttam, hogy a Honvéd milyen eredményt ért el, milyen csapat alakul, mi lesz a játékfelfogás. Sok szempontot mérlegeltem, de egy percig sem gondolkoztam, hogy a klub mellett döntsek-e, Újpest után Magyarországon csak a Honvéd jöhetett szóba, a társak, az edzők végett is. Bízom benne, hogy újra ki tudok teljesedni itt, mint amikor bajnokok lettünk – fogalmazott a 24 esztendős játékos. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.