Sport

Pontot szerzett riválisa otthonában a St. Mihály

Pontot szerzett riválisa otthonában a St. Mihály

2019. december 2., hétfő
Pontot szerzett riválisa otthonában a St. Mihály

A St. Mihály FC női-labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó Kelen SC otthonában a JET-SOL női Liga 12. fordulójában. Hódi Mihály, a szegediek vezetőedzője a körülményekre való tekintettel értékesnek tartja a megszerzett pontot.

A győzelem reményében utazott Csepelre, a sereghajtó Kelen SC otthonába a St. Mihály FC női-labdarúgócsapata a JET-SOL liga 12. utolsó őszi fordulójában. A saras, mély talajú pályán megvívott mérkőzés első játékrészében több helyzetet is kialakított a szegedi együttes, gólt azonban nem szerzett. A második felvonás derekán aztán megtört a jég, a 67. minutumban Herczeg Anna vezetéshez jutatta a St. Mihályt, sokáig azonban nem örülhettek Hódi Mihály tanítványai, ugyanis tíz perccel később Kókány Regina egalizált és ezzel beállította az 1-1-es végeredményt.

Megküzdöttek a pontért ( Fotó: Kelen SC)

- A mérkőzés előtt nem írtam volna alá ezt a döntetlent – kezdte az értékelést Hódi Mihály, a St. Mihály vezetőedzője. - Az első félidőben elpuskáztunk 3-4 komoly helyzetet, de erről legkevésbé a játékosaim tehettek, ugyanis a labdarúgásra, sportolásra alkalmatlan pályán kellett futballozniuk. Úgy gondolom, hogy jobb csapat vagyunk, de a pálya minősége miatt kiegyenlítetté vált a küzdelem, így nem vagyok elégedetlen az eredménnyel – fogalmazott a tréner. Ezzel a döntetlennel a St. Mihály az osztályozót jelentő hetedik helyen zárta az őszi szezont, míg a Kelen SC maradt a nyolcadik, utolsó helyen. A szezon első felével kapcsolatban Hódi elmondta, van némi hiányérzete, de összességében pozitívan látja csapata helyzetét. - Taktikailag és fizikálisan is sokat fejlődött a csapat, úgy vélem, ha tudjuk folytatni a közös munkát, akkor szép tavasz elé nézhetünk – összegezte gondolatait.

JET SOL-Liga női NB I, 12. forduló

Kelen SC – St. Mihály FC 1-1 (0-0)

Budapest, Csepel stadion. Vezette: Kalydy Dionízia Imola (Katona Brigitta, Nagy Petra).

Kelen SC:

Erős – Kovács Sz., Trampler, Árvay, Gyenes (Bernhardt B., a szünetben), Kókány, Horváth L., Balázs (Telek-Sümegi, 56.), Tagyi, Kerekes (Horváth F., 75.), Ács

. Vezetőedző:

Könczey Zsolt.

St. Mihály FC:

Skoric – Sweatman, Szil, Papp Sz., Koprena, Bartalis, Török, Lipták, Herczeg, Vigh, Micic.

Vezetőedző:

Hódi Mihály.

Gól:

Kókány (78.), ill. Herczeg (67.).

A bajnokság állása:

(Kiemelt kép: Kelen SC)  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.