Sport

Először nyert idén a St. Mihály

Először nyert idén a St. Mihály

2019. november 18., hétfő
Először nyert idén a St. Mihály

A St. Mihály női labdarúgócsapata 3-1-re legyőzte a Haladást a JET-SOL Liga 10. fordulójában. Hódi Mihály csapata első győzelmét aratta az idei szezonban.

A St. Mihály női csapata - amely a találkozót megelőzően két ponttal a JET-SOL Liga nyolcadik, utolsó helyén állt - bizakodva várhatta a Haladás elleni mérkőzést, hiszen a szeptemberben gól nélküli döntetlent ért el Szombathelyen. Ezúttal négy gólt is láthatott a közönség, sőt, az elsőre nem is kellett sokat várni: a 12. percben Szil Tünde megszerezte a vezetést a szegediek számára. A második félidő elején Koprena Jelena három perc leforgása alatt duplázott. Hódi Mihály csapata több helyzetet is kialakított, de újabb gólt már nem szerzett. A 3-1-es végeredményt Fördös Beatrix, a Haladás játékosa állította be a ráadás harmadik percében. A St. Mihály ezzel a győzelmével megelőzte a Kelen SC-t a tabellán. - Nagyobb arányú is lehetett volna ez a győzelem, ha nem véd ilyen jól a vendégek kapusa – kezdte értékelését Hódi Mihály, a szegediek vezetőedzője. – Nagyon megérdemelte már a csapat ezt a győzelmet. Csupaszív, alázatos játékkal, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot – tette hozzá. A St Mihály november 24-én 19 óra 30 perckor az MTK Budapestet látja vendégül a Szent Gellért Fórumban, november 30-án pedig a Kelen otthonában játszik hatpontos derbit.

Peches fiúk

A St. Mihály megyekettes férfi felnőtt csapata gólgazdag, fordulatos meccsen 5-4-re kikapott hazai pályán a bajnokaspiráns Apátfalva ellen. A döntő találatot a 93. percben, büntetőből szerezte a listavezető.

JET-SOL Liga 10. forduló St. Mihály Szeged-Fitsport - Haladás-Viktória 3-1 (1-0)

Makó, vezette: Bálint Kata Tünde (Pogonyi Ferenc, Vrbovszki Pál).

St. Mihály:

Skoric - Sweatman, Savanya, Szil, Papp Sz. (Török, 77.), Koprena, Bartalis, Lipták, Herczeg, Vigh, Micic.

Vezetőedző:

Hódi Mihály.

Haladás

: Bíró - Fördős, Siklér (Manhart, 53.), Horti, Tóth A. (Kovács V., 75.), Kiss Zs. (Sitku, 80.), Tálosi, Szakonyi, Balogh, Öreg, Rácz Zs.

Vezetőedző:

Azoitei Catalin.

Gól:

Szil (12.), Koprena (49., 52.), ill. Fördős (92.)  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.