Sport

Bánhidi: Nem adhatjuk fel az álmainkat!

Bánhidi: Nem adhatjuk fel az álmainkat!

2019. május 5., vasárnap
Bánhidi: Nem adhatjuk fel az álmainkat!

A MOL-Pick Szeged egész héten a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóra készült. Bánhidi Bence szerint nem lehetetlen ledolgozni a nyolcgólos hátrányt, de az kisebb csoda lenne.

– Sportemberek vagyunk, így egy percig nem fordult meg a fejünkben, hogy bármit feladunk – jelentette ki határozottan Bánhidi Bence, amikor arról érdeklődtünk, hogy mit vár a Szkopje elleni vasárnapi visszavágótól. A beálló elmondta, hogy saját magukat hozták nehéz helyzetbe, így nekik is kell ezt megoldaniuk. – Szeretnénk megmutatni a szurkolóinknak, hogy az első mérkőzés egyetlen hatalmas kisiklás volt. Egész héten arra készültünk, hogy olyan meccset tudjunk játszani vasárnap, amivel esélyünk lehet fordítani a párharcon. Tudjuk, hogy miben és hol hibáztunk az első meccsen és ezt javítani fogjuk. Nyilván tudjuk, hogy a továbbjutásunk kisebb csoda lenne, de nem adhatjuk fel az álmainkat – mondta bizakodóan.

A MOL-Pick Szeged vasárnap 19 órakor lép pályára a Vardar Szkopje ellen az Újszegedi Sportcsarnokban. A mérkőzésről online szöveges tudósítással jelentkezünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.