Sport

Rangadó vár a vízilabdacsapatra

Rangadó vár a vízilabdacsapatra

2019. január 25., péntek
Rangadó vár a vízilabdacsapatra

Az alapszakasz legfontosabb meccse vár a Szegedi Férfi Vízilabdacsapatra szombaton az éllovas BVSC ellen. Csányi László tanítványai szerbiai edzőtáborozással készültek a kulcsfontosságú mérkőzésre.

Gőzerővel készül az elsői idei mérkőzésére a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat, amely szombaton rögtön az egyik legnagyobb riválisát, a BVSC-t fogadja az újszegedi sportuszodában. Hamisítatlan rangadóra van kilátás, ugyanis a szegediek mindössze egy ponttal vannak lemaradva soros ellenfelüktől és egy esetleges győzelemmel átvehetnék a vezetést a tabellán. A két csapat őszi összecsapása 16-15-ös fővárosi győzelemmel zárult, szombaton is kiegyenlített mérkőzésre van kilátás. Csányi László együttese a héten a vajdasági Újvidéken edzőtáborozott, ahol a konditermi edzések mellett lehetőség nyílt a taktikai elemek begyakorlására is. Emellett pedig a Vojvodina elleni edzőmeccs remek erőfelmérő volt a csapat számára a kulcsfontosságú összecsapás előtt. Csányi szerencsés helyzetben van, ugyanis a legerősebb keretével vághat neki a szombati megmérettetésnek.

Vízilabda OB I/B Alapszakasz 11. forduló

Január 26. szombat 18.30 Szegedi Férfi Vízilabda Csapat – BVSC A belépés ingyenes. (Kiemelt kép: Szegedi Férfi Vízilabdacsapat)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.