Sport

Horvát válogatott játékost igazolt a MOL-Pick Szeged

Horvát válogatott játékost igazolt a MOL-Pick Szeged

2019. január 7., hétfő
Horvát válogatott játékost igazolt a MOL-Pick Szeged

Kétéves szerződést kötött a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a horvát válogatott, Luka Stepanciccsal. A jobbátlövő a nyáron érkezik a bajnoki címvédőhöz.

A 28 éves játékos jelenleg a francia Paris Saint-Germaint erősíti, nyáron azonban lejár a szerződése, így a következő szezonban már a Tisza-partiak sikereiért küzdhet majd.

Ezzel eldőlt, hogy nagy valószínűséggel távozik a klubtól a magyar válogatott Balogh Zsolt, akinek nyáron szintén lejár a szerződése. A jobbátlövő posztra Jorge Maqueda és Stanislav Kaspárek érvényes kontraktussal rendelkezik, így Stepanciccsal kiegészülve hárman szerepelhetnek majd ezen a poszton.

Névjegy:

Luka Stepancic Születési idő: 1990. november 20. Születési hely: Pula Állampolgársága: horvát Posztja: Jobbátlövő Mezszáma: 7 Magassága: 203 cm Korábbi klubjai: Varasdin, PPD Zagreb, Paris Saint-Germain Sikerei: 9x horvát bajnok, 2x francia bajnok, junior világbajnok, vb - és Eb-bronzérmes

via

(Kiemelt kép: Reuters)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.