Sport

Újabb bravúrra készül a SZEOL

Újabb bravúrra készül a SZEOL

2018. október 30., kedd
Újabb bravúrra készül a SZEOL

Siha Zsolt együttese szerdán az NB II-es Kaposvári Rákóczit fogadja a Vasutas pályán a Magyar kupa 7. fordulójában. A legjobb 32-be jutás a tét.

Megismételné előző körben aratott bravúros teljesítményét a SZEOL SC a Magyar kupában. A kék-feketék az országos főtábla első körében a másodosztályú

Balmazújvárost búcsúztatták hazai pályán,

szerdán a szintén NB II-es Kaposvári Rákóczi ellen harcolhatják ki a legjobb 32-be jutást. A somogyiak pazar formában várhatják az összecsapást, hiszen az NB II első fordulója óta nem kaptak ki, jelenleg negyedikek, és csupán három pont választja el őket az éllovas Gyirmóttól. A Kaposvár a Magyar kupa előző fordulóban a Vas megyei I. osztályban szereplő Király SZE-t búcsúztatta idegenben. - Véleményem szerint a szerdai meccs nehezebb lesz, mint amilyen a Balmazújváros elleni volt, de mindenképpen szeretnénk továbbjutni.

Tisztában vagyunk vele, hogy a Kaposvár az esélyes, de már többször is bizonyítottuk, hogy hazai pályán bárkit képesek vagyunk meglepni. Hasonló állapotban vannak a csapatok, bízom benne, hogy ismét sikerül bravúros teljesítményt produkálnunk

– fogalmazott a találkozót megelőzően Siha Zsolt, a SZEOL SC vezetőedzője. Siha Zsolt sérülés miatt nem számíthat Beretkára és Buzásira. Gajág Gergő játéka kérdéses. Göncző azonban felépült, és visszatérhet a csapatba Kéri Tamás is.

Magyar kupa 7. forduló 2018.10.31, szerda 12.30

SZEOL SC – Kaposvári Rákóczi

Szeged, Vasutas Stadion. Vezeti: Oláh Gábor (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).

SZEOL SC: … Edző: Siha Zsolt. Kaposvári Rákóczi: … Edző: Waltner Róbert. A mérkőzésről online tudósítással jelentkezünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.