Sport

Győzelemmel mutatkozott be hazai pályán az SZRSE

Győzelemmel mutatkozott be hazai pályán az SZRSE

2018. október 7., vasárnap
Győzelemmel mutatkozott be hazai pályán az SZRSE

Küzdelmes mérkőzésen, 3-1-re legyőzte az SZRSE felnőtt férfi csapata a Pénzügyőrt szombat este a Lila iskolában.

Közel 200 néző gyűlt össze a Lila iskolában a szombati SZRSE – Pénzügyőr találkozón. Az első szettet nagyon szoros csatában, 25-19-re megnyerték a hazaiak. A második játszmára kicsit elkényelmesedtek a szegediek, a Pénzügyőr pedig kihasználta a kínálkozó lehetőséget és szettet rabolt. A harmadik szett kulcsfontosságú volt, szerencsére lélektanilag jól jött ki Sztrezeneczki Gyula együttese a fordulópontokból, és 25-22-re behúzta a játszmát. Az utolsó szettben kirajzolódott a két csapat közti különbség – az SZRSE szerváira nem talált ellenszert a Pénzügyőr, így 25-12-re megnyerték a szegediek a végső játszmát, a találkozót pedig 3-1-es győzelemmel zárták.

NB II Férfi Közép Csoport 2. forduló

Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 3-1 (25-19, 20-25, 25-22, 25-12) Szegedi RSE: Berentés, Bitó, Bodnár, Bondor, Csányi, Farkas, Filius, Fülöp, Honti, Inhoff, Kiss, Piti, Strezeneczki, Váradi. Vezetőedző: Strezeneczki Gyula. Pénzügyőr SE: Csíkász, Wirnhardt, Flachner, Gönczy, Illés, Iványi, Kozhuharov, Lassu, Majer, Sándor, Solti, Tordai. Vezetőedző: Bóta Enikő. Sztrezeneczki Gyula: „Először is szeretnék gratulálni a Pénzügyőr edzőjének, Bóta Enikőnek, aki nagyon jól felkészítette csapatát a mai összecsapásra. Fiatal együttesről van szó, akiknek még sokat kell tanulniuk, de ez a mai meccs is bizonyította, hogy jó úton járnak. Komoly erőbedobásra késztettek bennünket, de szerencsére a végére kijött a két csapat közti különbség. Nagyon jó érzés volt hosszú idő után ismét Szegeden játszani. Meglepően sokan voltak a mérkőzésen, jó volt látni régi röplabda szurkolókat a csarnokban. Csak úgy van értelme röplabdázni, ha megtudod magad mutatni a hazai közönségnek. Remélem a legközelebb is sokan kilátogatnak majd.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.