Sport

A Paks ellen javítana a SZEOL

A Paks ellen javítana a SZEOL

2018. október 5., péntek
A Paks ellen javítana a SZEOL

Az elmúlt két bajnokiját egyaránt elvesztette a SZEOL SC az NB III Közép csoportjában. Siha Zsolt, a szegediek vezetőedzője azonban elégedett csapata teljesítményével, szerinte csak a balszerencsén múlt nem szereztek pontot múlt héten. A kék-feketék mestere mindenképpen győzelmet vár csapatától a hétvégi, Paks II. elleni összecsapáson.

„Nem gondolnám, hogy gödörben lennénk.” – kezdte nyilatkozatát Siha Zsolt, a SZEOL SC vezetőedzője. „A múlt heti meccsünkkel kapcsolatban úgy fogalmaznék, hogy rosszkor voltunk rossz helyen. A Dabas annál sokkal jobb csapat, mint amit az eddigi eredményeik mutatnak, várható volt, hogy előbb vagy utóbb megszakad a rossz szériájuk.

A vereség ellenére elégedett voltam a csapatommal, általában ilyen játékkal pontot vagy pontokat lehet szerezni idegenben, de ezúttal egy apró figyelmetlenség a vesztünket okozta.”

– magyarázta a vereség okait a tréner.

A Kaposvárral kupáznak

A SZEOL SC, az NB II-es Kaposvári Rákóczit kapta ellenfélül a Magyar kupa legjobb 64 csapata közt. A mérkőzést október 31-én, az SZVSE Stadionban rendezik. A továbbjutás ezúttal is egy mérkőzésen dől el.

A kék-feketék vasárnap, a 14. helyen álló Paks II-őt fogadják hazai pályán. A Tolna megyeiek az eddigi 8 találkozójukon mindössze 6 pontot gyűjtöttek, így nem túlzás kijelenteni, hogy a szegediek a találkozó esélyesei. „Az egyik legnehezebb dolog felkészülni a második számú csapatok ellen, mivel sose lehet tudni, hogy milyen kerettel állnak ki. Pakson jellemző, hogy 4-5 játékost leadnak az NB I-es csapatból, ugyanakkor az is elképzelhető, hogy főleg fiatalokból álló kerettel érkeznek majd.

Mindkét esetben győzelemre kell játszanunk, hiszen innentől kezdve igazi rangadók várnak ránk, és nagyon fontos hogy ne szakadjunk le a riválisainktól.

” – fogalmazta meg elvárásait Siha.

NB III Közép csoport 9. forduló:

SZEOL SC – Paksi FC II. Szeged, 14.30, SZVSE-stadion. Vezeti: Jakab Árpád (Nyerges Zsolt, Flinta Zoltán). SZEOL: … Edző: Siha Zsolt. Paks II: … Vezetőedző: Tököli Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.