Sport

Halálfélelme lehetett Katinkának a tomboló férje miatt

Halálfélelme lehetett Katinkának a tomboló férje miatt

2017. december 29., péntek
Halálfélelme lehetett Katinkának a tomboló férje miatt

Az eddigi találgatásokkal ellentétben mégsem egy harmadik fél miatt futhatott zátonyra Hosszú Katinka és féjre, Shane Tusup kapcsolata – írja a Bors. UPDATE: reagált a házaspár!

Fotó: MTI

Az álompár kapcsolata kívülről megingathatatlan volt. Nem valaki miatt költözött el otthonról Katinka. Hanem azért, mert férjére egy minden eddiginél durvább dühroham tört rá – értesült

a borsonline.hu

egy Hosszú családhoz közeli forrásból. Mint köztudott, Shane Tusup nehezen kezeli az indulatait. Megannyi botrány fűződik a nevéhez, többször őrjöngött a medence partján, összeveszett versenybírókkal, melegebb éghajlatra küldött edzőkollégákat, és elő-előfordult, hogy a világ legjobb úszónőjével is minősíthetetlen hangnemben beszélt. A bulvárportál úgy tudja,

a kiváló tréner ezúttal az otthonukban tombolt, tört és zúzott.

Volt, aki azt mondta a lapnak, hogy a 29 éves férfit kórházba kellett szállítani, de ezt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója nem erősíthette meg: – Konkrét személy egészségügyi ellátására vonatkozó információt nem adhatunk, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom – mondta. Mindenesetre az a hír járja, hogy a tréner szülei elsősorban nem a karácsonyi ünnepek miatt érkeztek ide Amerikából, hanem mert meghallották, mi történt. Megkeresték Katinka nagypapáját és édesapját is, azonban egyikőjük sem kívánt nyilatkozni a történtek kapcsán. Érthetô, ha megviselte őket a botrány, főleg, hogy a háromszoros olimpiai bajnok velük van most Baján, testközelből élik át, szegény min megy keresztül.

Fotó: MTI

Shane Tusup tegnap már munkába állt.

– Kérdezgette a gyerekektől, milyen volt a karácsony. Mi nem mertük megkérdezni tőle – mondta az egyik szülő. – Nem meglepő, ha összeomlott Tusup. Ez a páros az elmúlt öt évben a belét is kihajtotta, nem pihentek egy percet sem. Nem csoda, ha kikészült Shane. Egy hosszabb pihenés mindkettőjüknek jót tenne.

Nem hordja a jegygyűrűt

Újabb jel mutat arra, hogy a sikeres duó már nem alkot egy párt:

Hosszú kezéről lekerült a jegygyűrű.

November 22-én még az ékszerrel a kezén adott interjút, míg a karácsonyi

Facebook-posztján

már nem látható a gyűrű.

UPDATE: Reagált a házaspár!

Hosszú Katinka az alábbi közleményt tette közzé a

Facebook oldalán

:

"Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben azIron Aquaticsedzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.

Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések. Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.
Köszönettel,Hosszú Katinka, Shane Tusup"

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.