Sport

Vízilabda: nem borult a papírforma a fővárosban

Vízilabda: nem borult a papírforma a fővárosban

2017. november 4., szombat
Vízilabda: nem borult a papírforma a fővárosban

Kijött a két csapat közötti különbség: az OSC nagy merést mért a ContiTech Szegedre.

Az egyik BL-résztvevőhöz, az OSC-hez utazott a ContiTech Szeged a hatodik fordulóban. A hazaiak hamar érvényesítették a papírformát: ugyan

Berki Richárd

3-0 után szépíteni tudott, de a nagyszünetre öt góllal vezetett a fővárosi együttes. Az OSC a fordulás után sem lassított, a Szeged pedig támadásban nem találta a rést a hazaiak védekezésén, így csupán csak az első negyedben tudott betalálni, ellenben az OSC nem fogta vissza magát, és 15-ig meg sem állt. A Szeged legközelebb november 18-án Miskolcon játszik.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 6. forduló

A-Híd OSC Újbuda - ContiTech Szeged (4-1, 2-0, 3-0, 6-0)

Budapest, Nyéki Imre uszoda. Vezette: Marjay Zsolt, Bereczki Miklós.

OSC:

Barabás - Brguljan 1, Randelovic, Salamon 1, Seman 2, Erdélyi 4, Juhász Zs. Csere: Szalai (kapus), Gór Nagy 3, Kovács G., Szabó B., Bundschuh 2, Kolozsi, Tóth M. 2. Vezetőedző: Petik Attila.

Szeged:

Laposa - Baróthy, Berki 1, Sikter, Irmes, Szilvasán P., Fodor R. Csere: Zsigri, Mickic, Szilvasán B., Korbán, Mekkel, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter. Emberelőny: 6/2 ill. 7/0. Ötméteres: - ill. 1/0.

Kipontozódott:

Randelovic, Kolozsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.